Mourinho mora pronaći dobitnu kombinaciju

Spašavaj šta se spasiti da: Sprema se Zlatanov dramatični povratak u United?

Ako je vjerovati američkim medijima, Zlatan Ibrahimović bi se uskoro mogao vratiti u Evropu. Iako su se još ranije pojavile glasine o potencijalnom transferu u Milan, ovaj put se Zlatan ne dovodi u vezu sa Rossonerima.

Navodno bi se Zlatan Ibrahimović mogao vratiti u Manchester United, klub iz kojeg je i došao u redove LA Galaxyja.

Prema navodima ESPN-ovog Marka Ogdena trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je spreman pokušati dovesti Ibrahimovića na kratkotrajnu posudbu.

Mourinhu, kojem se i dalje ljulja stolica na Old Traffordu, je pod hitno potrebno još kvaliteta u ekipi, ali mu je potrebna i liderska figura u svlačionici što Zlatan Ibrahimović svakako jeste.

"Prava vrijednost Ibrahimovića za Mourinha koji je pod pritiskom je njegov uticaj u svlačionici. Za neke u Unitedu nije slučajnost što je raskol u ekipi počeo nakon Ibrahimovićevog odlaska u MLS", poručio je Ogden.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.