Mourinho večeras prati dvojicu reprezentativaca Srbije

Posebni stiže u Podgoricu

Mourinho večeras prati dvojicu reprezentativaca Srbije

Jedan od najpoznatijih svjetskih trenera Jose Mourinho danas boravi u Podgorici gdje će večeras prisustvovati utakmici Lige nacija između Crne Gore i Srbije.

Posebni je već boravio u Zagrebu i Beogradu, a tada je pratio reprezentativce Hrvatske i Srbije Ivana Perišića i Nemanju Matića. Baš u to vrijeme je i angažovao Matića prvo u Chelsea, a kasnije i u Manchester United, ali Perišića nije uspio obzirom da je Inter učinio sve da ga zadrži.

Srbijanski mediji su do jučer prenosili kako će Mourinho večeras u Podgorici pratiti deganzivca Srbije Nikolu Milenkovića, ali današnje informacije kažu da će mu na radaru biti i vezista Lazija Sergej M,ilinković-Savić od kojeg navodno još nije odustao iako je pomenuti fudbaler nedavno potpisao novi ugovor sa Laziom.

Osim toga, Mourinho će na stadionu Pod Goricom moći da vidi još nekoliko vrlo talentovanih i kvalitetnih igrača koji bi ga mogli zainteresovati, a svakako da će ga ometati prisutni navijači koji mu vjerovatno neće ostaviti mnogo prostora za gledanje utakmice obzirom da će željeti fotografije, autograme...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije