Nisu zadovoljni njihovim igrama

Navijači Barce znaju kojih pet igrača moraju napustiti klub što prije

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone nisu baš na najbolji način otvorili novu sezonu u domaćem prvenstvu jer već četiri utakmice zaredom nisu ostvarili pobjedu.

Katalonski klub brani titulu prvaka Španije, ali nova sezona nije počela baš kako su očekivali, a rijetkost je da Barcelona četiri utakmice zaredom ne slavi barem jednu pobjedu. Navijači nisu zadovoljni igrom ekipe, a to se posebno odnosi na odbranu.

Gerard Pique je na velikim kritikama zbog svojih igara u posljednje vrijeme, a krivac je barem za četiri gola u ovoj sezoni La Lige. Zbog toga su navijači ovog tima odlučili napraviti anketu koje igrače Barcelona što prije treba prodati.

Na ovoj listi našlo se pet fudbalera, a bilo je i jedno veliko iznenađenje. Ono što je najviše iznenadilo javnost jeste da se na listi našao i Luis Suarez koji je već nekoliko sezona jedan od glavnih igrača. Pored njega navijači Barce misle da klub što prije treba prodati Thomasa Vermaelena, Gerarda Piquea, Denisa Suareza i Rafinhu. Da li će ih čelnici kluba poslušati ostaje da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.