Reprezentativac Bosne i Hercegovine je dogurao daleko kada je u pitanju karijera, ali očito nije zaboravio odakle je sve krenulo. Foto: FKKozara.org

Lijep gest bh. reprezentativca

Zakarić skoknuo do Gradiške i Kozari donirao deset lopti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Gorak Zakarić iskoristio je slobodno jutro kako bi posjetio klub u kojem je ponikao - FK Kozara Gradiška.

On se jutro družio sa najmlađim članovima ovog kluba te je iskoristio priliku da svom bivšem klubu pokloni deset lopti koje će im sigurno pomoći kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta rada.

Iz Kozare su iskoristili priliku da se zahvale Zakariću i da mu požele sve najbolje u nastavku karijere.

Inače, fudbaler Partizana je sinoć odigrao 20-ak minuta u pobjedi našeg nacionalnog tima protiv Sjeverne Irske na Grbavici te je na taj način potvrđeno da selektor Robert Prosinečki najozbiljnije računa na njega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.