Šunjić Zakariću: E moj Zaks...
Zakarić i Šunjić dobri su prijatelji, to se lako da uočiti, a čini se da među Zmajevima danas vlada izuzetna atmosfera i upravo to bi mogao da bude jedan od glavnih razloga za dobre rezultate

Zdrava i pozitivna atmofsera među Zmajevima

Šunjić Zakariću: E moj Zaks...

E. Škorić

Uz pomoć društvenih mreža u svakom trenutku možemo da pratimo aktivnosti naših reprezentativaca, a prema onome što se posljednjih dana može vidjeti - oni su baš dobro raspoloženi.

Očigledno je da vlada jedna pozitivna i zdrava atmosfera među našim nogometašima, koji se u Sarajevu spremaju za duel sa Sjevernom Irskom, koji se igra u ponedjeljak na Grbavici.

I dok Zmajevi traže treću uzastopnu pobjedu u Ligi nacija, stignu se dobro i zabaviti, ispričati, jedan drugom povjeriti...

A očigledno su dobar tandem stoper Toni Šunjić i krilni nogometaš Goran Zakarić. Obojica igraju dobro, a Šunjić je odlučio da malo "bocne" mlađeg kolegu iz reprezentacije.

"E moj zaks kad sam ja bio tvojih godina", našalio se Šunjić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Šunjić ima 29 godina, a igrač Paritzana je četiri godine mlađi. Nije baš neka razlika, ali Šunjiću svakako ne nedostaje smisla za humor i pozitivne energije.

Top Komentari

troša
Zaka je naša budućnost i primjer kako treba da se bori!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi