Naši reprezentativci se ovoga puta neće okupiti u Bosni i Hercegovini, već u Austriji gdje će i dočekati duel sa tom selekcijom

Slijede susreti sa Austrijom i Španijom

Prosinečki okuplja Zmajeve u Beču

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će nove utakmice igrati već početkom narednog mjeseca.

Zmajevima predstoji utakmica sa Austrijom u Ligi nacija koja će se igrati u Beču, a potom i prijateljski susret sa Španijom u Las Palmasu.

Selektor našeg nacionalnog tima Robert Prosinečki odlučio je da reprezentativce okupi upravo u austrijskoj prijestolnici i to 12. novembra, tri dana uoči utakmice na Ernst Happel stadionu.

Zmajevi će 12., 13. i 14. novembra imati treninge, a utakmica sa Austrijancima je zakazana za 15. u 20:45 sati.

Nakon duela sa Austrijom, ekspedicija naše reprezentacije otputovat će u Španiju gdje će 18. novembra igrati prijateljski susret sa Crvenom furijom, koja pod vodstvom Luisa Enriquea igra odlično.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.