Bordo tim želi održati dobru formu pred izazove u Premijer ligi, baš kao i Olimpik pred naredne mečeve u Prvoj ligi Federacije, a ovaj meč im je sigurno poslužio u toj namjeri.

Prijateljski meč

Sarajevo u Butmiru bolje od Olimpika

Fudbaleri Sarajeva danas su u Butmiru pobijedili Olimpik sa 3:2 u prijateljskom susretu.

Obje ekipe su iskoristile reprezentativnu pauzu kako bi se što bolje spremile za ono što slijedi u nastavku Premijer lige i Prve lige Federacije, a konačnim rezultatom mogu biti zadovoljniji bordo momci.

Strijelci za Sarajevo su bili Hebibović u 29., Rahmanović u 35. i Šišić u 90. minuti, dok su za Olimpik pogađali Pavlović u 56. i Osmanović u 71. minuti.

Prva postava Sarajeva: Džafić, Mujakić, Dupovac, Hebibović, Adukor, Crepulja, Šabanović, Velkoski, Rahmanović, Ahmetović i Tatar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prva postava Olimpika: Hadžić, Ramić, Jusić, Sadiković, Beširević, Cana, Kišić, Bibić, Pavlović, Džafić i Kerim Tatar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.