Bandović: Od početka utakmice se namenuti i osvojiti tri boda
Olimpiku su bodovi prijeko potrebni ukoliko želi ostati u utrci sa Veležom, Zvijezdom i Orašje za sami vrh tabele. Sigurno je da se u Čapljini očekuje otvorena utakmica

Vukovi sa Otoke putuje u Hercegovinu

Bandović: Od početka utakmice se namenuti i osvojiti tri boda

S. Mlaćo

Olimpik će u 10. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na gostovanje ekipi Čapljine.

Nakon pobjede u prethodnom kolu protiv Bosne rezultatom 2:0 na Otoci, momčad sa Otoke je dobila dodatni mir i mogla u potpunosti da se posveti susretu u Hercegovini.

Dejan Bandović, standardni golman tima sa Otoke, kaže da je ekipi bila potrebna utakmica poput one odigrane prethodnog vikenda.

"Nakon što smo nesretno poraženi u Gračanici u posljednjim sekundama susreta, sigurno da smo priželjkivali jednu ovakvu utakmicu. Pobijedili smo Bosnu na način da smo dominirali cijelim tokom susreta, trebali smo postići i još koji pogodak, ali najbitnije je da smo osvojili tri boda", govori golman Olimpika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vikend koji je pred nama Olimpiku donosi gostovanje Čapljini.

"Poznato je da je ekipa Čapljine izuzetno neugodna, pogotovo na svom terenu. Ove sezone i nisu najbolje otvorili prvenstvo, ali su i dalje sasvim sigurno tim koji može stvoriti probleme svakome. Želimo ponoviti scenarij iz prethodne utakmice, od samog početka se nametnuti na terenu i osvojiti tri boda", rekao je Bandović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti