Trener juniora aktuelnog bh. prvaka

Gagro postao vlasnik UEFA PRO licence

Samir Mlaćo

Trener juniora HŠK Zrinjski Nenad Gagro, jučer je odbranio svoj diplomski rad u Centru za edukaciju NS/FS BiH i dobio UEFA Pro licencu.

Nenad Gagro je uz pomoć bivšeg igrača HŠK Zrinjski Matea Sušića svoje stažiranje odradio u FC Sheriff Tiraspol, a nakon posljednje odbrane diplomskog rada dobio je UEFA Pro licencu. Gagro je sedam godina trener u nogometnoj školi HŠK Zrinjski Mostar, s juniorima HŠK Zrinjski ima osvojen Kup BiH i Premijer Ligu BiH za juniore, s kojima je nastupao i u UEFA Youth League.

"HŠK Zrinjski Mostar ovim putem čestita treneru Nenadu Gagri na UEFA Pro licenci, te mu želimo puno uspjeha i posla u daljnjoj trenerskoj karijeri", istakli su iz redova aktuelnog bh. prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.