Vladimir Bjelica sudi derbi Zrinjskog i Željezničara

Poznata službena lica za mečeve 14. kola

Vladimir Bjelica sudi derbi Zrinjskog i Željezničara

Mnogo zanimljivih mečeva gledat ćemo ovog vikenda u Premijer ligi BiH koja se nastavlja nakon reprezentativne pauze. 

Bit će igrane utakmice 14. kola u kojem nas očekuje veliki derbi između Zrinjskog i Željezničara, ali i zanimljive utakmice poput one na Koševu u kojoj se sastaju Sarajevo i Sloboda i one u Zenici gdje će Čelik dočekati Široki Brijeg.

Program počinje u subotu od 15.00 sati kada će na teren Pod Bijelim brijegom izaći Zrinjski i Željeznilčar. Taj meč će suditi Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva uz pomoć Senada Ibrišimbegovića iz Travnika i Stefana Tešanovića iz Istočnog Sarajeva.

U istom terminu će početi i susret na Tušnju između Tuzla Cityja i Mladosti, a meč će suditi Admir Šehović iz Sarajeva, dok će se sa pištaljkom u Ugljeviku na susretu Zvijezde i GOŠK-a naći Zoran Grbić iz Prijedora. Subotnji program zatvaraju Sarajevo i Sloboda na Koševu, a pravdu će dijeliti Dragan Petrović iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju susreti u nedjelju na teren će prvo Krupa i Radnik od 15.00 sati i to pod budnim okom sudije Luke Bilbije iz Prijedora, a susret na Bilinom Polju, koji se igra u nedjelju od 17.00 sati, izemđu Čelika i Širokog Brijega, će suditi Adis Mulahasanović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

burek_sa_mesom
Znači Željo već ima gol prednosti, figurativno rečeno.
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi