(Foto: Screenshot) Kraljevi su u nezapamćenoj krizi, tri prvenstvene utakmice nisu znali za gol, a iako su u subotu postigli pogodak ponovo su poraženi.

Mladi bek naljutio kapitena

Tenzije na treningu Reala: Ramos izgubio živce, dva puta napucao saigrača

Real Madridu nikako ne ide u novoj sezoni, bez Cristiana Ronalda i pod palicom novog trenera Julena Lopteguija.

Madriđani su u LaLigi nanizali četiri utakmice bez pobjede, od kojih su u čak tri poraženi.

Posljednji poraz (1:2) je došao u subotu na Santiago Bernabeu od ove Levantea, a na ovom susretu su Kraljevi barem uspjeli postići pogodak što je nešto što im nije pošlo za rukom u prethodna tri prvenstvena.

Jasno je da raspoloženje u kampu Reala nije najbolje, a živce gube čak i oni najiskusniji. Tako je na treningu došlo do sukoba između kapitena Sergija Ramosa i njegovog imenjaka, mladog beka Kraljeva Sergija Reguliona.

Regulion je tokom jedne vježbe zamalo udario i povrijedio Ramosa, pa je kapiten Reala reagovao tako što je loptom napucao svog mladog saigrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Strasti su se brzo smirile, ali je Ramos očigledno bio jako ljut na 21-godišnjeg Reguliona, pa ga je nekoliko trenutaka kasnije ponovo napucao loptom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.