(Foto: Screenshot) Cristiano Ronaldo je u dresu Manchester Uniteda odigrao 292 utakmice u svim takmičenjima, te je postigao 118 golova i upisao 68 asistencija.

Portugalac ponovo na Old Traffordu

Ronaldo sletio u Manchester, ispred aerodroma "ludnica"!

Manchester United i Juventus sutra od 21:00 sati igraju utakmicu 3. kola grupne faze Lige prvaka, a svi željno iščekuju ponovo vidjeti Cristiana Ronalda na travnjaku Old Trafforda.

Ronaldo se i u dresu Reala vraćao na Old Trafford, ali mnogi vjeruju da je ovo zadnja prilika da navijači Manchester Uniteda ponovo, na svomo stadionu, vide nekadašnjeg heroja u akciji.

Juventusova ekspedicija je stigla u Manchester, a Ronalda je ispred aerodroma odmah dočekao veliki broj obožavatlja kojima je dijelo autograme, a gužvi je bio uočljiv i veliki broj dresova Juventusa.

Fudbaleri Juventusa su već stigli obići i Old Trafford, a naravno Ronaldo je čitavo vrijeme u centru pažnje.

Podsjetimo, Ronaldo je upravo u dresu Manchester Uniteda stekao zvjezdani status, a Old Trafford je zamijenio Santiago Bernabeuom 2009. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.