Mandžukić prekrižen za spektakl u Ligi prvaka
Juventus je putem zvanične stranice potvrdio informaciju da Mandžukić neće konkurisati za duel na Old Traffordu

Propušta gostovanje Manchester Unitedu

Mandžukić prekrižen za spektakl u Ligi prvaka

Hrvatski napadač i donedavni reprezentativac Mario Mandžukić neće nastupiti za Juventus u susretu sa Manchester Unitedom, koji se igra sutra (utorak).

Standardni član prve postave Stare dame zadobio je povredu članka na današnjem treningu, pa ga je Massimiliano Allegri bio primoran prekrižiti za veliki spektakl.

"Tokom današnjeg treninga Mario Mandžukić istegnuo je lijevi članak i neće biti u kadru za utakmicu", navodi se na stranici Juventusa, gdje još uvijek ne piše koliko će dugo trajati njegov oporavak.

Tako će kao najistureniji napadač protiv Manchester Uniteda zaigrati Cristiano Ronaldo, bivši fudbaler Crvenih đavola za koje je nastupao od 2003. do 2009. godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mario Mandžukić je ove sezone nastupio na ukupno deset utakmica, postigao je četiri gola uz dvije asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi