Mladi napadač igra u Belgiji i nada se da će jednog dana biti član slavnog Reala, a omiljeni igrač mu je Didier Drogba

Mladi napadač pun samopouzdanja

"Ako Bog da, jednog dana igrat ću u Realu"

Edmir Škorić

Nigerijski napadač Victor Osimhen igra u Belgiji za Charleroi, ali nada se da će jednog dana potpisati za Real Madrid.

Devetnaestogodišnji napadač ima želju da postane najbolji strijelac u Belgiji, sa pet golova i dvije asistencije na dobrom je putu da postane i najbolji igrač te lige.

"Klub mojih snova je Real Madrid. Ako Bog da, jednog dana ću i zaigrati u Realu. Sve je moguće", rekao je mladi napadač Wolfsburga koji igra na posudbi u Charleroiju.

"Kasnije ću, nadam se, postati jedan od najboljih napadača u Evropi. Moj idol je inače Didier Drogba, kojeg sam gledao dok je igrao za Chelsea", poručio je talentovani špic.

Osimhena krase brzina, tehnika, jak je u duelima i po svim karakteristima zaslužuje da zaigra jednog dana u velikom klubu, pa ko zna, možda i u Real Madridu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.