Sukob dva Sergija u Realu, ali i jedan i drugi sada smiruju situaciju
Niakda u historiji Real nije vezao pet utakmica bez pobjede, a nakon svega očekuje se da trener Julen Lopetegui dobije otkaz

Vatreno na treningu Kraljeva

Sukob dva Sergija u Realu, ali i jedan i drugi sada smiruju situaciju

E. Škorić

Velika kriza drma Real Madrid, koji nije slavio na posljednjih pet mečeva, a poraz od Levantea (1:2) na domaćem terenu kao da je bila kap koja je prelila čašu.

Po svemu sudeći će Julen Lopetegui dobiti otkaz i samo se čeka trenutak kada će to Real saopštiti, a u međuvremenu na treningu je došlo i do čarki.

Navodno je mladi bek Sergio Reguilon tokom treninga udario i povrijedio svog imenjaka Ramosa, a kapiten Rela odgovorio tako što ga je napucao loptom.

Bila je to samo potvrda onoga što se danima priča - atmosfera u svlačionici Reala je narušena. Međutim, ubrzo su se oglasili i jedan i drugi, pa su pokušali da malo spuste loptu na zemlju i da smire čitavu situaciju.

"Uvijek uz moj klub i mog kapitena, sutra do pobjede", napisao je Reguilon, koji je tako odgovorio na prethodno Ramosovo izvinjenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Gurbetski klub a Ramos je najodvratniji igrac na svijetu. Tu je negdje u rangu sa Pepeom i Kostom.
19 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi