Juve zadaje još jedan veliki udarac Real Madridu!
U Madridu odavno nije atmosfera onakva kakva bi trebala da bude, pa nije ni čudo što najbolji igrači više ne osjećaju želju da ostanu i što nemaju motiva za nove titule

Nakon Ronalda, kupuju i Marcela

Juve zadaje još jedan veliki udarac Real Madridu!

E. Škorić

Italijanski Tuttosport, list sa sjedištem u Torinu, objavio je danas kako Marcelo želi u januaru preći u Juventus.

Torinski dnevnik tvrdi da je Brazilac i ranije mogao u Juventus, ali da će u januaru itekako imati želju da pređe kod Cristiana Ronalda u redove italijanskog prvaka.

Navodno je Marcelo preko svojih agenata Real Madridu poručio da namjerava da ode već početkom 2019. godine, a Real bi na onovu transfera zaradio između 50 i 60 miliona eura.

Marcelo je trenutno jedan od najboljih igrača Reala, među najiskusnijima je, ali očigledno je da trenutna situacija na Santiago Bernabeu nije idealna i ovaj sjajni bek želi da se pridruži projektu kojeg rade u Torinu, a koji će mu donijeti nove izazove u borbi za titulu prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bliži se kraj godine, pojačat će se priča o odlasku Marcela iz Reala, a ukoliko potpiše za Juventus bit će to novi veliki potez uprave torinskog kluba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi