Perfektna slika s Teatra snova

Budi se nostalgija: Fotografija Cristiana Ronalda s Old Trafforda obišla svijet

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda i Juventusa večeras na Old Traffordu igraju veliki derbi u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Utakmica Crvenih đavola i Stare dame će sigurno večeras biti u centru pažnje, ali najviše zbog Cristiana Ronalda koji se vraća tamo gdje je za njega sve i počelo. Navijači Uniteda već su dočekali Ronalda na aerodromu i sigurno da mu i na Teatru snova večeras spremaju spektakularan doček.

Igrači Juventusa sinoć su na Old Traffordu odradili posljednji trening pred večerašnji meč, a u centru pažnje bio je u pravo Ronaldo. Na njegovom licu se vidjelo da je ovo izuzetno poseban trenutak za njega, a jedan od fotografa zabilježio je strašnu fotografiju.

Ronaldo je stajao ispred tunela i posmatrao stadion na kojem se proslavio, a iza njegovih leđa vidi se grb Uniteda. U ovom slučaju zaista vrijedi ona izreka "fotografija govori hiljadu riječi". Nije ni čudo što je probudila nostalgiju i postala hit na internetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.