Mourinhov United je doživio novi poraz, Juve je uspio da sačuva mrežu na Old Traffordu, a posebno dobar posao odradili su stoperi Bonucci i Chiellini

Menadžer Uniteda u svom stilu

Mourinho: Gospoda Bonucci i Chiellini mogli bi da idu i na Harvard

Edmir Škorić

U svom je stilu Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, dao komentar nakon poraza od Juventusa u Ligi prvaka.

Mourinhov United nije u nekoj dobroj formi, a potvrda toga je stigla i večeras, pošto ih je na Old Traffordu s 1:0 porazio Juventus.

Posebno je bio oduševljen igrom Juventusovih stopera Leonarda Bonuccija i Giorgija Chiellinija.

"Gospoda Bonucci i Cheillini bi mogli na Harvardu predavati o igri štopera. Fantastično, apsolutno fantastično", rekao je Mourinho.

A smatra da je nedostajao i jedan bitan igrač u njegovoj postavci.

"Nije bilo Fellainija da promijeni smjer igre, kao što je to do sada više puta radio".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mourinho je zaključio i kako je i nakon žrijeba znao da United čeka borba za drugo mjesto i da je prvo rezervisano za Juventus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.