Remi u tuzlanskom derbiju

Starčević: Veoma bitan bod za nas

Tuzlanski derbi između Slobode i Tuzla Cityja na kraju je završen bez pobjednika.

Meč odigran u sklopu 15. kola bh. šampionata na kraju je završen rezultatom 1:1, čime svakako zadovoljniji mogu biti gosti, koji u posljednje vrijeme baš i ne bilježe najbolje rezultate.

Nakon utakmice svoj komentar je dao trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević.

"Pokušali smo u prvom poluvremenu s igračima koje imamo u rosteru da odgovorimo agresivnosti Slobode. Nismo na neki način uspjeli, jer su oni vodili, ali izmjene koje smo napravili u nastavku su nam donijele dodatnu kvalitetu. To je donijelo šlag. Možda smo mogli doći i do pobjede da smo nastavili igrati nakon gola, što bi bilo pun pogodak, ali i ovaj bod za nas je veoma bitan", istakao je Starčević. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedini gol za Tuzla City postigao je Vojo Ubiparip. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.