Iako su svi već "proglasili" Contea za novog trenera Reala, Marca tvrdi da su male šanse da bivši menadžer Chelseaja i Juventusa dođe u Madrid

Martinez ipak prvi izbor?

Marca javlja da Conte ne dolazi u Madrid, Kraljevi imaju drugo rješenje

Edmir Škorić

Ako je vjerovati Marci, utjecajnom sportskom listu sa sjedištem u Madridu, Antonio Conte je daleko od klupe Reala.

Iako se uveliko piše kako bivši menadžer Juventusa i Chelseaja dolazi na Santiago Bernabeu, Marca je objavila kako je Conte u ovom trenutku daleko od klupe kraljevskog kluba.

Marca tvrdi da pregovori s Conteom ne idu u željenom pravcu i kako su male šanse da on naslijedi Julena Lopeteguija.

"Ništa još nije gotovo, ali Konte nije blizu Reala", objavila je Marca

Potražite više informacija na temu La Liga:

Izvjesno je da će trener rezervi Reala Santiago Solari voditi Real u srijedu u Kupu, a kao mogući Lopeteguijev nasljednik sada se u prvi plan stavlja selektor Belgije Roberto Martinez.

Situacija u Realu odavno nije bila gora, a slika i prilika bio je jučerašnji poraz od Barcelone u La Ligi rezultatom 5:1. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.