Nova Realova 'sedmica' se oprostila od trenera

Diaz: Vječno ću biti zahvalan Lopeteguiju

Fudbaler Real Madrida Mariano Diaz oprostio se od Julena Lopeteguija, koji je preksinoć dobio otkaz u kraljevskom klubu.

Prema riječima napadača iz Dominikanske Republike, Lopetegui je bio najzaslužniji čovjek što je dobio drugu šansu u Real Madridu i to mu nikada neće zaboraviti.

"Vječno ću biti zahvalan Julenu Lopeteguiju, jer je on jedan od onih koji su mi omogućili da se vratim u Real Madrid. On je zaslužan što sam sada ovdje", rekao je Diaz, te dodao:

"Želim mu sve najbolje u budućnosti. Na nama je sada da se borimo više nego ikada da se izvučemo iz ove neprijatne situacije".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mariano Diaz je prošlu sezonu proveo u Lyonu, ali je Real i dalje polagao 35% prava na njega. Ljetos su na Bernabeu odlučili da vrate 25-godišnjeg Diaza u klub i to za 23 miliona eura, a čak su mu odlučili dati i 'sedmicu' koju je nosio Cristiano Ronaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.