Sve spremno za spektakl u Maksimiru

Dinamo se zbog nezapamćene euforije odlučuje na zanimljiv potez

Samir Mlaćo

Dinamo će u četvrtak na svom stadionu ugostiti Spartak iz Trnave. Modri će tako pred svojim navijačima imati priliku da u 4. kolu skupine D Europske lige ostvare san o europskom proljeću, a od ranih jutarnjih sati u Maksimiru su redovi za karte.

Nezapamćena euforija vlada među navijačima Dinama, interes je toliki da čak i premašuje kapacitet stadiona, pa u Dinamu razmišljaju o otvaranju fan zone.

Ona bi prema pisanju hrvatski medija trebala biti u blizi stadiona.

"Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Isto tako, preporučamo kupovinu u pretprodaji već od petka, 2.11. kako bi navijači izbjegli očekivanu gužvu na blagajnama neposredno prije utakmice i kako bi prije početka utakmice ušli na stadion", saopćili su iz Dinama nedavno.

Zbog kazne UEFA-e zatvorena će biti sjeverna tribina Maksimira.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.