Dinamo u četvrtfinalu Kupa Hrvatske, Hajrović i Gojak igrali u prvoj postavi

Modri lagano do pobjede

Dinamo u četvrtfinalu Kupa Hrvatske, Hajrović i Gojak igrali u prvoj postavi

Fudbaleri Dinamo Zagreba plasirali su se u četvrtfinale Kupa Hrvatske nakon što su danas slavili u gostima protiv Zeline sa visokih 4:0.

Gosti iz Zagreba su se mučili u prvom poluvremenu, ali su uspjeli da dođu do vodstva u posljednjoj minuti preko Gavranovića.

I kako to obično i biva, jača ekipa je onda ubacila u brzinu više, a slabija ostala bez samopouzdanja, pa je Dinamo do kraja meča lagano riješio pitanje pobjednika.

U strijelce su se u drugom poluvremenu upisivali Petković i dva puta Kadzior za konačnih 4:0.

Bh. internacionalci Amer Gojak i Izet Hajrović bili su u početnoj postavi zagrebačke ekipe u ovoj utakmici.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti