(Foto: EPA) Leroy Sane ove sezone ima dosta manju minutažu u Premier ligi. Tako je već četiri puta ulazio sa klupe u prvenstvenim utakmicama, dok je ulogu "džokera" u prošloj sezoni Premier lige imao na ukupno pet susreta.

Fudbaler Cityja o špekulacijama da bi mogao preći u redove ljutog rivala

Sane: Manchester United? Ne, ne i ne!

Britanski mediji su prošle sedmice prenijeli špekulacije da bi Leroy Sane uskoro mogao postati omražen u "plavom" dijelu Manchestera jer postoji šansa da dres City zamijeni onime Uniteda.

Navodno su dokaz za takav razvoj situacije i sve manje kvote u britanskim kladionicama za Saneov transfer iz Manchester Cityja u Manchester United, ali ako pitate njemačkog krilnog igrača, ne postoji šansa da se to desi.

Leroy Sane je jučer postigao zadnji gol u ubjedljivoj pobjedi (6:1) svog Cityja nad Southamptonom, a nakon ove utakmice se osvrnuo i na glasine o potencijalnom transferu u Manchester United.

"To se neće dogoditi! To sse neće dogoditi! Nema šanse da se to dogodi. Sretan sam ovdje i znam da sam na pravoj strani", katagoričan je bio 22-godišnji Sane.

Leroy Sane ima znatno manju minutažu ove sezone u odnosu na prošlu kada je bio standardan u prvoj postavi Građana. Ipak, zaista se čini nevjerovatnim da bi City tek tako pustio ovog sjajnog mladog krilnog fudbalera i "poklonio" ga ljutom rivalu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.