Sterling htio pokazati majstoriju, pa se osramotio za sva vremena

Lopta ga nije slušala

Sterling htio pokazati majstoriju, pa se osramotio za sva vremena

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja danas igraju pred svojim navijačima protiv Southamptona meč 11. kola engleskog Premiershipa.

U redovima aktuelnog prvaka Engleske vlada odlična atmosfera, a u slučaju pobjede tim Pepa Guardiole će se ponovo vratiti na čelo tabele. Da vlada zaista sjajna atmosfera vidjelo se na sinoćnjem treningu Građana.

Raheem Sterling je pokušao da se nađe u centru pažnje svojim driblinzima, a na kraju je postao predmet ismijavanja. On je pokušao da nadmudri Sanea, a onda je stao na loptu i završio na travi. Naravno, Sane je ovaj snimak odmah objavio na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi