Real Madrid je u posljednjih pet godina četiri puta bio prvak Evrope te se kao takav sigurno ne smije otpisati.

Jesu li Kraljevi podcijenjeni?

Pogledajte najnovije kvote za osvajanje Lige prvaka: Šta je sa Real Madridom?

Kako se grupna faza Lige prvaka bliži kraju, tako polako postaje jasnije i jasnije koje će se ekipe do kraja sezone boriti za trofej prvaka Evrope, odnosno koje ekipe imaju najviše snage za to. 

Svjetske kladionice iz kola u kolo mijenjaju kvote kada je u pitanju pobjednik Lige prvaka, a trenutno najviše šanse za to ima Manchester City sa kvotom 5,5. Odmah iza je Barcelona sa kvotom od 6,00, pa slijedi Juventus sa 7,00.

Na četvrtoj poziciji su dvije ekipe - Liverpool i Bayern sa kvotom 10, a slijedi PSG, pa tek onda Real Madrid na kojeg kladionice nude kvotu čak 12,00.

Podsjetimo, Real je u ovoj fazi prošle sezone također bio u vrlo slaboj formi i nije bio u krugu prvih favorita za titulu prvaka Evrope, ali je na kraju protiv svih kladioničarskih proračuna uspio da se popne na tron.

Da li su Kraljevi ponovo podcijenjeni ili je s razlogom postavljena ovako visoka kvota, procijenit sami. Podsjetit ćemo vas daje Real Madrid tri godine zaredom osvajao ovaj prestižni trofej.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.