Barcelona za januar spremila šokantan transfer?

Španski mediji pišu

Barcelona za januar spremila šokantan transfer?

Ako je vjerovati pisanju španskih medija, Barcelona bi u januarskom prelaznom roku mogla napraviti jedan krajnje neočekivan potez.

Mundo Deportivo piše da će Barcelona krenuti po Branislava Ivanovića, iskusnog srbijanskog stopera koji s mnogo uspjeha nastupa za Zenit iz St. Petersburga.

Nije tajna da Barcelona na poziciji stopera prvenstveno želi vidjeti mladog fudbalera Ajaxa Matthjisa de Ligta, ali bi Ivanović trebao predstavljati privremeno rješenje za klub sa Nou Campa.

Katalonci su upali u probleme zbog povreda u zadnjoj liniji, što se najviše odnosi na Thomasa Vermaelena i Samuela Umtitija koji će neko vrijeme izbivati sa terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Branislav Ivanović (34) sa Zenitom ima ugovor do ljeta 2019. godine i vjerovatno bi bio prilično jeftina opcija za Barcelonu, ali više informacija o potencijalnom transferu za sada nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi