Stipe Jurić je ove sezone u dresu Širokog Brijega odigrao 15 utakmica, računajući sva takmičenja, a pritom je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju

Ove sezone igra odlično

Marinović pozvao i igrača Širokog Brijega: "Sretan sam i ponosan"

Mladu nogometnu reprezentaciju BiH ovog mjeseca očekuje prijateljska utakmica sa Azerbejdžanom.

Za ovu reprezentativnu akciju selektor U21 selekcije Vinko Marinović je pozvao 23 nogometaša, a među njima je i Stipe Jurić, koji se za poziv izborio vrlo dobrim partijama u dresu Širokog Brijega.

"Jako sam sretan i ponosan na sebe što sam dobio ovaj poziv. Mislim kako je ovaj poziv plod napornog truda i rada na treningu i utakmicama na kojim sam dobio priliku", kazao je devetnaestogodišnji Jurić, pa dodao:

"Veliko hvala i selektoru Vinku Marinoviću na pozivu i ukazanom povjerenju. Dat ću sve od sebe kako bi opravdao ovaj poziv i u najboljem svjetlu predstavio svoj klub Široki Brijeg."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Reprezentativci će se okupiti 13. novembra u Trening kampu u Zenici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.