Disciplinska komisija BiH ukinula suspenziju Matiću i odredila novčanu kaznu
Disciplinska komisija je prvo odlučila suspendovati Matića do okončanja postupka, a nakon što se izjasnio donešena je odluka da mu se izrekne samo novčana kazna.

Konačno okončan postupak

Disciplinska komisija BiH ukinula suspenziju Matiću i odredila novčanu kaznu

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odlučuila je da ukine suspenziju fudbaleru Širokog Brijega Bernardu Matiću i da mu odredi samo novčanu kaznu.

Podsjetimo, delegat susreta Radnik Bijeljina - Široki Brijeg je nakon meča zapisao kako je Matić psovao Fudbalski savez BiH io državu Bosnu i Hercegovinu prilikom izlaska sa terena zbog crvenog kartona, a Disciplinska komisija je na prvoj narednoj sjednici odlučila ga ovog igrača suspenduje do okončanja postupka.

Matić se prije nekoliko dana izjasnio te je poručio kako nije istina da je psovao državu i Fudbalski savez, a nakon toga mu je Disciplinska komisija ukinula suspenziju i odredila novčanu kaznu od 1.000 KM, a sve je to potvrdio NK Široki Brijeg na zvaničnoj Facebookk stranici.

Sve to znači da će ovaj fudbaler biti spreman za nastup već u nedjelju popodne kada Široki BHrijeg gostuje kod Slobode na Tušnju u okviru 17. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
Ukinuli suspenziju oni koji ne vole ovu BiH i koji je psuju.Oni vole vise marku nego BiH.
43 6
dzovani1946
Kad zauzmu Sarajevski klubovi ,Celik,Velez,Sloboda,Borac Bl,odlucan gard prema usranom savezu,tek tada ce ovi poceti da rade svoj posao kako treba.Nevjerovatno je koliki lobi ima ova vukojebina listica.
22 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi