Vrijednost ovog napadača Širokog Brijega se prema Transfermarktu kreće oko 400.000 eura (Foto: SportSport.ba)

Definitivno napušta Pecaru

Čabraja se nije dogovorio sa Širokim Brijegom

Hrvatski internacionalac Dejan Čabraja definitivno će napustiti Široki Brijeg.

Ovom 25-godišnjem nogometašu ugovor sa Širokim Brijegom važi do kraja polusezone, a iako je bilo pregovora o produženju saradnje, dvije strane na kraju nisu našle zajednički jezik.

To je potvrdio i bh. premijerligaš na svojoj zvaničnoj stranici, navodeći kako Čabraja neće konkurisati za sastav ni za preostale tri ovosezonske utakmice.

Čabraja je u 11 prvenstvenih utakmica ove sezone postigao samo dva pogotka, što nije zadovoljavajuće s obzirom na igre koje je pružao prije povrede, no svejedno i dalje je itekako zanimljiva igračka roba na tržištu.

Za Čabrajine usluge su od ranije zainteresovani Željezničar i Zrinjski, klubovi kojima je u prošlosti znao nauditi na terenu, a nedavno je i on sam potvrdio da su ostvareni kontakti preko njegovog agenta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.