Pioniri Zrinjskog nakon preokreta su savladali svoje vršnjake iz FK Tuzla City

Kadeti Plamića nadigrali vršnjake iz Siminog Hana

Zrinjski preokretom do pobjede protiv Tuzla Cityja

U 17.kolu Omladinske Premijer lige za kadete danas su se u Mostaru na pomoćnom igralištu HŠK Zrinjskom sastali kadeti domaćeg kluba i Tuzla Cityja a nakon preokreta u drugom poluvremenu slavili su mladi Mostarci.

Prvo poluvrijeme donijelo je mlaku igru oba tima koja nije rezultirala velikim šansama ni s jedne ni s druge strane. U svemu tome profitirali su gosti koji su iz jedne velike gužve u kaznenom prostoru Zrinjskog uspjeli povesti nakon što je netko od domaćih nogometaša ugurao loptu u vlastitu mrežu.

U poluvremenu je trener domaćih u igru uveo Sašu Vazgeča čiji je ulazak donio smisao igri Zrinjskog koji je preuzeo inicijativu u utakmici. Pogotcima Šakote (2) i Ćubele Plemići su uspjeli preokrenuti rezultat i na kraju slaviti uvjerljivu pobjedu za što na poluvremenu nije bilo nikakvih naznaka.

HŠK Zrinjski: Pušić, Miličević, B.Zovko, L. Zovko, Čule, Pandža, Glavina, Blažević, Šakota, Marić, Ćubela (Perić, Marić, Raguž, Vazgeč, Mandić, Stanković, Kudić) 

FK Tuzla City: Hamzić, Azirović, Muminović, Husić, Kamberović, Johić, Sakić, Korkutović, Sejdinović, Husejnović, Šehić (Avdić, Omerović, Babajić, Nezirovac, Muratović, Bešić, Alić)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.