Rođeni će sigurno u hercegovačkom derbiju imati veliku podršku navijača

Velež sutra gostuje Igmanu

"Ispunjene tribine će nam biti dodatna motivacija"

Samir Mlaćo

Nakon pobjede u prošlom kolu nad Bosnom (5:1), Velež pobjedničku seriju želi nastaviti sutra u Konjicu. 

Rođeni su svakako veliki favorit protiv Igmana, ali sigurno im neće biti lako. Ipak, vjeruju da uz veliku podršku navijača mogu do pobjede.

"Moramo dati maksimum i uz naše vjerne navijače ostvariti pobjedu", kazao je iskusni defanzivac Mostaraca Elmir Kuduzović.

"Očekujem dobru atmosferu, a to će sigurno biti dodatna motivacija igračima. Oni se navikavaju na to polako, lakše ih je i motivisati pred većim brojem navijača i nadam se da će kvalitetno odraditi svoj posao", dodao je trener Veleža Ibro Rahimić.

Velež u ovom susretu neće moći računati na prvog strijelaca Nusmira Fajića, a nakon povrede vraća se Seid Behram koji bi se mogao naći na klupi u subotu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.