Odigrao posljednji meč za Široki Brijeg

Brazilac se oprostio od Pecare: Wagner izašao iz igre i ušao u legendu

Legendarni premijerligaški fudbaler Wagner danas je posljednji put nastupio na Pecari u dresu Širokog Brijega.

Prijateljska utakmica sa Dinamom organizovana je sa ciljem da Širokobriježani proslave 70. rođendan, ali i da se domaća publika na dostojan način oprosti od svog najvećeg fudbalera u klupskoj historiji.

Wagner je tokom godina igranja u Premijer ligi bio igrač kojeg možda nisu svi voljeli, ali ga zaista niko nije mrzio, a protivnički navijači su mu nerijetko aplaudirali zbog velikog fudbalskog znanja koje posjeduje. Iako je mnogo, mnogo puta bio krvnik klubova za koje navijaju...

Sjajni Wagner je danas i zvanično završio svoju priču na Pecari, koju je napustio u 16. minuti utakmice uz velike ovacije i aplauz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.