Neugodna ozljeda ramena za Bandića
Krešimir Bandić na treningu je danas zaradio neugodnu ozljedu lijevog ramena, a tek će se magnetnom rezonancom utvrditi o kojem stupnju ozljede se radi.

Golman Širokog u prošlosti već ozljeđivao rame

Neugodna ozljeda ramena za Bandića

Krešimir Bandić, pričuvni vratar Širokog Brijega na današnjem je treningu zaradio jako neugodnu ozljedu lijevog ramena koje je prilikom jedne intervencije Bandiću potpuno iskočilo iz ležišta.

Kako je sam Bandić potvrdio za SportSport.ba radi se o bolnoj i neugodnoj ozljedi za koju liječnička služba NK Široki Brojeg još ne zna kakve je prirode dok se početkom idućeg tjedna mladi vratar kluba s Pecare ne podvrgne magnetnoj rezonanci.

Bandić je polovicom prošle sezone matični Zrinjski zamijenio Širokim Brijegom u kome je od dolaska zabilježio devet nastupa. Podsjetimo, prije dvije i pol godine Bandić je u Zrinjskom zaradio ozljedu desnog ramena koju je naposljetku sanirao tek kirurškim zahvatom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi