Reprezentativac BiH

Višća: Naučit ćemo nešto iz ovog poraza

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća govorio je za SportSport.ba nakon minimalnog poraza od Španije rezultatom 1:0.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Znamo svi da je Španija jedna od najboljih reprezentacija u Evropi i svijetu. Imali smo neke prilike gdje smo mogli da zabijemo pogodak, nažalost nismo to uspjeli ali mislim da se vidi pomak u našoj igri. Naučit ćemo iz ovih grešaka i ovog poraza".

O svojoj partiji Višća je rekao:

"Malo nas je stigao i umor od utakmice sa Austrijom. Nisam nezadovoljan, ali siguran sam da mogu bolje. Odigrao sam onoliko koliko sam mogao".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.