Krunić je odigrao sasvim solidan meč i imao je jednu veliku šansu

Vezista reprezentacije BiH nakon meča u Španiji

Krunić: Morali smo napraviti više prema naprijed

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u Las Palmasu od selekcije Španije rezultatom 1:0.

Dobar otpor favorizovanom protivniku pružio je bh. tim, ali nažalost na kraju je jedan gol rezerviste i debitanta Braisa Mendeza završio posao u ovom meču.

Jednu od najboljih šansi imao je na ovom meču Rade Krunić, ali je zakasnio na ubačaj Edina Višće i propala je velika šansa. Vezista Empolija je međutim igrom naše selekcije više nego zadovoljan, posebno kada se zna s kim smo igrali.

"Dobro smo držali protiv jedne odlične reprezentacije, dobro smo radili u defanzivi, ali falilo nam je nešto prema naprijed. Morali smo stvoriti više prilika. Protiv Španije nije bilo lako igrati jer oni su jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Iako smo izgubili mislim da smo odigrali dobru utakmicu", rekao je Krunić, te je dodao kako je zadovoljan svojom igrom posebno u odbranu.

"Imao sam tu šansu u drugom poluvremenu, nisam uspio da je iskoristim. Zadovoljniji sam drugim poluvremenom i mislim da sam posebno u fazi defanzive dobro odigrao. Vidjećemo šta selektor misli o tom", istakao je Rade Krunić.

Promo

Top Komentari

kikiriki
NISTA,SVE JE OK. SAMO NAPRIJED.
17 0
konjnakvadrat
baksuze,moro si i ti zakucat onu viscinu loptu
11 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi