Naš defanzivac nakon meča

Bičakčić: Šteta što smo primili gol, volio bih da je ostalo 0:0

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u Las Palmasu od Španije sa 1:0 u prijateljskom susretu.

Iako se naša odbrana na čelu sa golmanom Šehićem držala dobro do pred sami kraj, ipak smo primili gol i poraženi završili meč.

Nakon susreta naš defanzivac Ermin Bičakčić nije bio mnogo nezadovoljan, ali je poručio da je šteta što smo primili gol.

"Znamo da je Španija jedna od najboljih ekipa na svijetu. Nismo se loše držali, ali drugo poluvrijeme nismo bili baš aktivni da ne dođu u te opasne zone. Šteta što smo primili taj gol, volio bih da smo zadržali tih 0:0, ali šta je - tu je", rekao je Bičakčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi