Novo ime na spisku povrijeđenih u redovima aktuelnog prvaka

Filipoviću se priključio Bilbiji koji također neće nastupati do kraja polusezone

Novi problemi za Zrinjski

Novi problemi za Plemiće dolaze u vidu nove ozljede koja je zadesila tabor bosanakohercegovačkog prvaka. Novo ime na listi onih koji su završili ovu polusezonu je Miloš Filipović kojemu je po najnovijim nalazima pukao ligament u ramenu. 

Propisano mirovanje i izbivanje s treninga za ovu ozljedu je minimalno tri sedmice pa je izvjesno da je krilo Zrinjskog završilo ovu polusezonu i da neće biti u konkurenciji za preostala dva meča protiv Tuzla Cityja i Krupe.

Lista ozlijeđenih u Zrinjskom je sve veća i veća i u klubu se s nestrpljenjem čeka zimska pauza tijekom koje će se momčad rekuperitati i tijekom koje će pod Bijeli Brijeg vjerojatno doći još pokoje pojačanje.

Zrinjski je u subotu u prijateljskom meču poražen od GOŠK-a 0:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.