Bilbija otpušten iz bolnice, za trening još nije spreman
Bilbija je u bolnici proveo šest dana, ali srećom uspješno se oporavio i uskoro ga treba očekivati ponovo na treningu.

Pozitivne vijesti za navijače Zrinjskog

Bilbija otpušten iz bolnice, za trening još nije spreman

Napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija oporavio se nakon povrede bubrega i danas je napustio Kliniku za urologiju SKB-a Mostar.

Podsjetimo, Bilbija se povrijedio tokom utakmice 17. kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva Pod bijelim brijegom, a u bolnici je bio od subote.

Ipak, njegov izlazak iz bolnice ne znači da odmah može početi trenirati, već će morati mirovati još neko vrijeme prije nego što se priključi trenažnom procesu. Bilbija će propustiti posljednje dvije utakmicve prvog dijela sezone, Zrinjski je to već ranije objavio.

Svemu dodajmo da je on prvi strijelac Premijer lige BiH sa 14 postignutih golova u dosadašnjem dijelu prvenstva, a iza njega je Sulejman Krpić sa 12.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi