Zamislite tek da nije imao neobičnog saveznika

Solarijeva je sreća što golovi imaju - okvire

Real Madrid je danas u sklopu 13. kola LaLige poražen od "malog" Eibara sa visokih 3:0.

Ako su stativa i prečka bili najveći neprijatelji bivšeg trenera Julena Lopeteguija, onda su Santiagu Solariju definitivno najveći prijatelji, jer je aktuelni šampion Evrope mogao i ubjedljivije biti poražen.

Tako je Eibar mogao povesti već u trećoj minuti, kada je Kike lobovao Courtoisa, no umjesto gol lopta je pogodila desnu stativu. Ništa manje sreća nije bila na strani Reala ni ranije. Recimo, u prethodnom meču protiv Celte je stativu pogodio Cabral, dok su u duelu sa Valladolidom okviri gola dva puta bili saveznici Kraljevima.

Bilo kako bilo, ispostavilo se da Realovoj krizi i dalje nije nošao kraj. Iako se Real, prije derbija vodeće Barcelone i trećeg Atletica, pobjedom mogao približiti Kataloncima na bod zaostatka, ostao je na šestom mjestu u LaLigi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.