Kriza u Realu i dalje traje, Varane zna razlog

Kraljevi doživjeli blamažu

Kriza u Realu i dalje traje, Varane zna razlog

Nakon četiri uzastopne pobjede u svim takmičenjima, Real Madrid doživio je novu katastrofu.

U današnjem duelu 13. kola LaLige, "kraljevski klub" je iznenađujuće poražen od Eibara sa visokih 3:0, čime se potvrdilo kako kriza u Real Madridu traje i dalje.

Nakon poraza u taboru Madriđana je vladao veliko razočarenje, a pred novinare je stao defanzivac Raphael Varane, koji smatra kako je problem u - kolektivu.

"Eibar je igrao otvoreno, osvajali su lopte i bilo nam je jako teško. Nismo bili u mogućnosti da igramo onako kako znamo i želimo, nismo bili raskošni. Problem je u kolektivu. Moramo se ujediti i dati sve od sebe u sljedećoj utakmici", kazao je Varane i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nema puno filozofije, moramo se poboljšati."

Real Madrid se u španskom šampionatu trenutno nalazi na tek šestoj poziciji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

addi
propadni te skroz!!!
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi