Bruka Reala protiv Eibara
Kraljevski klub je doživio čak peti poraz u sezoni, a odigrano je tek 13 utakmica nove sezone. Real odavno nije bio ovako loš (Foto: EPA)

Težak poraz Kraljeva

Bruka Reala protiv Eibara

Midhat Šljivak

Madridski Real doživio je pravu katastrofu na gostovanju u Eibaru gdje su u 13. kolu La Lige poraženi sa uvjerljivih 3:0.

Santiago Solari je donio novu nadu Kraljevima dolaskom na klupu, ali je njegov tim danas potopljen.

Eibar je krenuo fantastično. Golom Escalantea su poveli u 16. minuti i ovaj rezultat su zadržali nakon prvih 45 minuta.

Kada se očekivalo da Real u nastavku dođe do preokreta ili barem do izjednačenja, domaći sa dva brza gola završavaju posao.

Prvo je u 52. minuti Enrich pogodio za 2:0, a pet minuta kasnije ike pogađa za konačan rezultat od 3:0 i težak poraz Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 13. kolo:

Eibar - Real Madrid 3:0

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Courtoa najbolji golman a Modrić najbolji igrač hahaha po ovim igrama reala vidi se njihove nagrade kako su ih dobili. Poredem Messija i Ronalda da vezni igrač bude proglašen najboljim to je za plakat od smijeha.
21 7
Bayern Munchen
Je li sada razumijete zasto su Ronaldo i Messi klasa iznad ? Oni su donijeli trofeje klubovima ne Modric ili neko tamo iz Barce
16 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi