Problemi za Tuzlake

Tuzla City protiv Zvijezde bez Crnkića, male su šanse da zaigra Kostić

Edmir Škorić

Prvi dio sezone Tuzla City će okončati gostovanjem u Ugljeviku kod Zvijezde 09.

Nakon jučerašnjeg poraza od Zrinjskog, Tuzla je saa desetoplasirana sa 19 bodova i ima samo tri više od ekipa iz opasne zone, dok je Zvijezda na 20 bodova, s tim da danas ima odigrati meč ovog kola protiv Sarajeva na Koševu.

Kako god, Tuzlaci narednog vikenda idu u Ugljevik da pokažu da im je mjesto negdje u gornjem dijelu tabele, a u slučaju novog poraza, sigurno da na pauzu odlaze pod određenim pritiskom i u ne baš dobrom raspoloženju.

Treneru Slobodanu Starčeviću problem predstavlja činjenica da neće igrati Nermin Crnkić, koji je jučer protiv Zrinjskog u 88. minuti zaradio direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim njega, upitan je i kapiten, te jedan od ključnih igrača tima Ivan Kostić. Prema trenutnoj situaciji, Kostić otpada za duel sa Zvijezdom, no u klubu se nadaju da bi se do kraja sedmice stvari mogle poboljšati.

On je dobio jedan nezgodan udarac na početku utakmice, zbog čega je igru napustio u 54. minuti, ali jako su male šanse da će se naći u protokolu za duel sa Zvijezdom 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.