Izabranicima Slobodana Starčevića je malo nedostajalo da izvuku remi protiv Zrinjskog. Ipak, na kraju su poraženi

Trener Tuzla Cityja nakon poraza od Zrinjskog

Starčević: Imamo i mi pravo da živimo, danas svi u svlačionici plačemo

Fudbaleri Tuzla Cityja su bili jako blizu pozitivnog rezultata na Tušnju protiv Zrinjskog nakon što su u prošlom kolu uspjeli savladati Željezničar.

Čuvali su domaći 1:1 sve do četvrte minute sudijske nadoknade vremena kada Zrinjski uspijeva doći do pobjede autogolom Stjepanovića. Treba dodati da je nekoliko minuta ranije Tuzla City ostao sa igračem manje jer je Nermin Crnkić dobio crveni karton.

Nakon meča trener Starčević je bio razočaran, a novinare je zanimalo šta je mislio o suđenju na današnjoj utakmici.

"Suđenje? Ja to ne bih komentarisao, ali ja bih svoje igrače pohvalio za još jednu veoma dobru utakmicu... Ja mislim da smo mi i protiv favorizovanog Željezničara pokazali da i male ekipe imaju pravo da žive, da dobru treniraju i da dobro igraju... Mislim da nam je malo nedostajalo da i danas pokažemo da možemo doći do dobroj rezultata, ali na vaše pitanje ću ostati bez komentara, neka neko drugi komentariše i analizira onoo što se današ dešavalo na Tušnju", istakao je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako podići ekipu nakon ovakvog poraza i ispuštenog remija u posljednjim trenucima meča?

"Ja ću vam sada odgovoriti kao da sam trener pionira. U mojoj svlačionici, zajedno sa mnom, svi plaču. Kako se iz te rupe podići i biti ravnopravan takmac ostalim klubovima PL? Mi plačemo, mi ćemo vjerovatno plakati naredna tri dana, ali nadam se da ćemo nakon tog plača skupiti energiju i sljedeću utakmicu odigrati isto ovako i pokušati doći do tri boda", poručio je trener Tuzla Cityja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi