Anthony Martial je jedan od ključnih igrača Uniteda u posljednje vrijeme i bilo bi suludo očekivati da ode već u januaru, no njegovog lika na klupskom kalendaru jednostavno nema

Martial nedostaje

Panika na Old Traffordu: Kalendar za 2019. godinu bez jedne od glavnih zvijezda

Edmir Škorić

Ako je suditi po kalendaru Manchester Uniteda za 2019. godinu, Anthony Martial uskoro odlazi s Old Trafforda.

Nije ni u kojem slučaju kalendar mjerodavan po pitanju Martialove budućnosti, ali svakako zabrinjava sve navijače slavnog engleskog kluba.

Jose Mourinho nije bio u nekim posebnim odnosima s Martialom, ali s vremenom je mlada francuska zvijezda postala izuzetno bitna u napadu Uniteda, pa je postizao nekoliko važnih golova posljednjih sedmica.

Međtutim sada je izostao kalendara za 2019 godinu, dok su se na istom našle ostale zvijezde, pa i one koje navodno trebaju da odu iz kluba u dogledno vrijeme, kao recimo Paul Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Možda ni sam Martial neće biti sretan kada shvati da nedostaje na obilježavanju mjeseci u 2019. godini, ali nekako smo uvjereni da neće tako brzo napustiti Old Trafford.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.