Želi otići iz Manchester Uniteda

Sanchezu prekipjelo, u januaru ide u novi klub

Čileanac Alexis Sanchez će, po svemu sudeći, napustiti redove Manchester Uniteda.

Sanchez je na Old Trafford stigao s etiketom velikog pojačanja, ali za vrijeme dosad provedeno u klubu je potpuno razočarao i sve češće se pominje mogućnost njegovog odlaska.

Zbog svega je navodno razočaran i sam Sanchez, koji je, kako pišu britanski mediji, poslije utakmice između Manchester Uniteda i Young Boysa zatražio transfer već u januaru. Crveni đavoli zasigurno mu neće praviti problem, jer kada se odbiju porezi sedmično zarađuje 350 hiljada funti, što je najviše od svih igrača, a na terenu ne pokazuje - ništa.

Uprkos svemu Sanchez neće imati problema s promjenom sredine, jer ga navodno već sada želi Paris Saint-Germain, ali pitanje je koliko su Parižani spremni izdvojiti.

Sanchez protiv Young Boysa nije bio ni na klupi, premda je potpuno fizički spreman, što dodatno potvrđuje natpise britanskih medija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.