Navijači FK Željezničar traže promjene unutar rukovodstva kluba, a o tome će biti rasprave na predstojećoj Skupštini

Mandati UO na raspolaganju

Skupština FK Željezničar 23. decembra

Midhat Šljivak

Redovna sjednica Skupštine FK Željezniar biće održana 23. decembra u Sarajevu.

Na sjednici Skupštine biće prezentovan godišnji izvještaj o radu kluba, a mandati članova Upravnog odbora tima sa Grbavice biće stavljeni na raspolaganje Skupštini.

Kako su najavili iz FK Željezničar, klub je otvoren za sve vrste inicijativa i pozvani su svi članovi koji imaju plan za nastavak razvoja kluba da se aktivno uključe i pripreme konkretne prijedloge koji će osigurati novu energiju klubu.

Željezničar je upao u veliku krizu rezultata u proteklom periodu. Ostali su i bez trenera Milomira Odovića, a vidjećemo hoće li sjednica Skupštine donijeti i promjene u rukovodstvu tima sa Grbavice.

Nezadovoljstvo navijača je veliko zbog loših rezultata. Traže se promjene u klubu, a vidjećemo hoće li do njih na kraju i doći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.