Odović više nije trener FK Željezničar: Ovo mi se odrazilo na zdravlje!
U ovom mandatu koji je počeo 2. augusta s utakmicom protiv Apollona, Odović je vodio Željezničar na ukupno 18 utakmica. Ostvario je po sedam pobjeda i poraza, uz četiri remija i gol razliku 26:23

Promjena na klupi Plavih

Odović više nije trener FK Željezničar: Ovo mi se odrazilo na zdravlje! · Zvanično

Milomir Odović više nije trener Fudbalskog kluba Željezničar. Nakon serije vrlo loših rezultata i, slobodno možemo reći, nezapamćene krize koja je potresla Željezničar, Odović je odlučio da podnese ostavku.

"Zamolio sam čelne ljude kluba da me razriješe dužnosti, tako da više neću biti trener prvog tima Željezničara. Dobit ću neku drugu funkciju u klubu", rekao je Odović za SportSport.ba, nakon čega je obrazložio svoju odluku:

"Odlazim zbog loših rezultata, naravno. Sav ovaj pritisak mi se počeo odražavati na zdravlje i zato smatram da je ovako najbolje".

Iz Željezničara su saopštili da će ekipu protiv Širokog Brijega sa klupe voditi pomoćnici Ismet Štilić i Adin Mulaosmanović, dok će Milomir Odović dobiti funkciju u Omladinskom pogonu Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničar zauzima četvrto mjesto na tabeli sa 28 bodova i u seriji je od četiri uzastopna poraza.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

HRASNO_1921_HRASNO1921
Komplet uprava odlazi do kraja godine, Amar se vraca zajedno sa Nijazom Brkovicem, a kao jedan od uslova jeste da ova sadasnja garnitura ode, inace Nijaz Brkovic bit ce alfa i omega nove garniture, taman toliko nove da cu i ja morati prestati sa pisanjem ... mislim da je vrijeme da mnogi dobiju po njušci kao neku vrstu kazne za ove tri godine, stižemo na BELIM KONJIMA !
133 214
NKZ1922
Vratite slagiranog da ga opet gledamo kako vergla onu zvaku ko ovan na TVu
129 55

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi