Već godinama unazad traju obračuni navijača Dinama i Hajduka, a posljednji se dogodio u Zagrebu na autoputu gdje su Boysi napravili sačekušu Torcidi

Nisu se štedjeli

Šokantne snimke tuče između BBB-a i Torcide na autoputu: "Ubij! Ubij! Nije dosta!"

Edmir Škorić

Na autoputu su se u subotu nakon utakmice Rudeš i Hajduk obračunali navijači Dinama i Hajduka, Bad Blue Boysi i Torcida.

Dio torcidaša je ranije u subootu napao prostorije Udruge navijača Dinama Bad Blue Boysa u Ulici kralja Držislava u Zagrebu, a nakon utakmice su Boysi napravili sačekušu navijačima Hajduka.

Na snimkama naavijača Dinama vidi se kako BBB-i bacaju palice i kamenje na kombije kojima su se navijači vraćali prema Splitu.

Nakon što su ovi stali i izašli iz kombija, počela je tučnjava, a na snimci se može čuti kako navijači Dinama uzvikuju: "Dinamo, Dinamo" i "Ubij! Ubij!", te "Nije dosta!".

Ovo je samo jedan od brojnih sukoba navijača Dinama i Hajduka posljednjih godina.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.