Plemići će se pripremati na provjerenim destinacijama

HŠK Zrinjski na pripremama u Međugorju i Istri

Nogometaši HŠK Zrinjskog od jučer su službeno na zasluženom odmoru nakon što su u prošli petak u utakmici posljednjeg kola jesenjeg dijela Premijer lige na svom stadionu pred praznim tribinama nadigrali Krupu.

U Zrinjskom će prvi testovi i liječnički pregledi krenuti 9.01.2019. a od 14. do 23.01. ekipa će boraviti na pripremama u Međugorju, dok će se od 01.02. preseliti u Istru, gotovo sigurno u Medulin. 

U klubu je planirano da se tijekom zimske pauze odigra osam kontrolnih utakmica a protivnici će naknadno biti potvrđeni. Podsjetimo, Zrinjski je polusezonu završio na drugom mjestu zaostajući za vodećim FK Sarajevom pet bodova, a od trećeplasiranog Širokog imaju osam, a od četvrtog Željezničara 10 bodova više.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.